Hållbart företagande

Sustainable Influencers – nätverksträff

När jag var i Stockholm sist passade jag på att mötas upp med ett härligt gäng kvinnor från nätverket Sustainable Influencers som är grundat av Jennie och Tess.

stpaul-stockholm-coffee-bulle

Som gammal söderböna är jag uppvuxen runt hörnet från bageriet Blooms och i många år var det stället dit jag alltid gick och tog en kaffe. När jag bodde utomlands i många år hade jag och min storasyster som tradition att alltid ta en fika där innan jag fortsatte till Arlanda. Som 12-åring köpte vi maränger stora som moln där på väg hem från skolan. Kort sagt, Blooms ligger mig varmt om hjärtat. Eller låg, för det stängde igen nyligen. Nu ligger där istället S:t Paul så när det vankades träff i Sthlm var jag snabb med att föreslå stället.   stpaul-stockholm-coffee-bulle

En mysig träff med väldigt givande samtal om influencers, marknadsföring, följarantal, nästa träff, nätverkande och gott fika. Vi ses väl snart igen Denice, Annie och Emma?

S:t Pauls då? Stockholmsdyrt kaffe men toscabullen jag åt gjorde att jag förlåter dem för allt 😉

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.