5 snabba! slow fashion

Januaris fem bästa

Årets första månad flög nästan förbi. Dagarna börjar bli lite lite ljusare (tack och lov!) och jag har kommit in i en bra jobbrytm efter julledigheten. Nytt år, nya möjligheter men i år kanske framförallt ett år att reflektera över det som varit och hur tiden kan planeras och användas smartare.

Nåväl. De fem bästa sakerna i januari var…

  1. Den här artikeln! Alltid roligt att bli intervjuad om något som ligger mig varmt om hjärtat. Ett långt samtal om klädindustrin, smutsiga branscher, hur vi vårdar våra plagg och hur vi ser på kläder. Finns att läsa här.
  2. Att lägenheten känns som vårt hem och inte bara en lägenhet med våra saker i. Jag har alltid gillat att bo litet men det är rätt schysst med lite plats också.
  3. Att blodapelsiner är i säsong och att det finns ekologiska. När jag bodde i Berlin och väntade barn 2013 åkte jag tvärsöver stan för att köpa kilon med blodapelsiner. gott.
  4. Att den lokala hälsolivsen har börjat ta in fler roliga märken, nu hittas både Keepjar och Malin i Ratan där (tillsammans med allt det andra en kan behöva) ja och så en del av mitt sortiment då.
  5. Långa samtal på soffan. Mer häng, mindre skärmar ftw liksom.

Hur var din månad?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.