Hållbart företagande

Veckan

Den här veckan började som bekant igår men då hade jag visst fullt upp med att packa beställningar till USA och Kanada bland annat och eftermiddagen ägnades åt ett möte på Almi som var väldigt givande men uj så tankekrävande. I alla fall. Idag är jobbar jag hemma i sällskap med en mycket pigg 5-åring som kraschade med feber igår kl 17:30. Pigg som en lärka vaknade den av oss som inte hinkar kaffe just nu.

Den här veckan ska jag bla gå på en nätverksfrukost, ha möte med trettiosjugrader om vårt event vi ska ha i början av maj och framtidsplanera. Tänkte även hinna med att fixa lite i vardagsrummet, styra upp i ett par bortprioriterde garderober samt sticka färdigt min kofta.

Vad gör du i veckan?

2 thoughts on “Veckan”

  1. Jag har haft ett väldigt uppskattat telefonsamtal idag (hehe) och smider också framtidsplaner samtidigt som jag har sammanställt min rappport. Det känns så skönt att den är klar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.