5 snabba!

Aprils fem bästa

Det var ju knappast så att april inte innehöll något av intresse, utan kanske snarare tvärtom. Lite för mycket för ofta. De bästa sakerna med april i min värld var i alla fall..

1 Våren kom! (och försvann)

2 Den fina duon bakom Hållbar mat kom hit och vi spenderade en eftermiddag med paj, kaffe och långa samtal. Kom snart tillbaka!

3 När det äntligen blev dags att åka till odlingslotten! Vi hade världens finaste eftermiddag i solen där vi grävde potatisland, planterade lite, vände bäddar, drack kaffe och bara hade det så himla bra.

4 Vi firade påsk hos mina föräldrar och det alldeles jättehärligt. Efter familjehäng och nattning av lillkotte smet vi ut och testade några goda och några mer märkliga ölar på Ominpollos hatt.

5 Att det äntligen, äntligen går att hänga på balkongen! Jag har längtat efter en i år och är så glad att jag äntligen har en. Just nu står där en hel massa växter men så fort de flesta av dem är utplanterade på lotten ska jag fixa lite möbler. Vill helst ha en lagom stor rottingsoffa men vi får se vad det blir..

Hur var din april?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.