5 snabba!

Höstens bästa

September, oktober och november flyter lite ihop i en salig massa av gula blad, regnvåta strumpbyxor, plugg och promenader till skolan, så här kommer en kort lista över de bästa sakerna den här hösten.

1 Min underbara lillkotte fyllde 6! Så stor och så liten!

2 Jag har börjat skolan! Efter att redan ha läst 182hp tyckte jag att det var dags för lite fler. Jag har ganska länge längtat efter en större förändring och även om det stundvis känns lite galet att som 35-åring sätta sig i skolbänken igen känns det rätt. Jag har plockat ut de bästa bitarna ur mitt företagande men en hel del annat jobbrelaterat (som den här lelle bloggen) har blivit lidande deluxe. Men jag har en hel drös inlägg jag vill skriva och saker jag vill dela med mig av så jag hoppas kunna hitta någon balans vad det lider.

3 Den här hösten. Jag vet inte om det beror på att jag cyklar mer och längre det här året men jag tycker att hösten har hållit på så länge. Träden är gula och vackra, vädret rätt upp och ner men ändå rätt milt.

4 Vi var i Stockholm en helg på söndag fm spenderade jag på Centralbadet med min mamma. Vi simmade många långa längder och pratade sedan om livet. Så jäkla fint. Mamma <3

5 Efter en ganska lång tid då jag tyckte att vi åt mest samma varje dag har min matlagningslust kommit tillbaka med råge och nu vill jag laga alla möjliga roliga saker!

Hur har din höst varit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.