5 snabba!

Februaris fem bästa

Hej på er, det var länge sen. Månaderna går i en rasande fart som vanligt och nu hoppas jag att det snart är vår. Vi har haft ett par superhärliga dagar då nästan all snö smälte bort och solen värmde. Februari innehöll en blandad kompott men här kommer några fina favoriter.


1 Månaden inleddes med en veckas vabb av förkylt barn så vi passade på att baka oreos samt att vika ungefär vad som känns som hundra olika origami-grejer. Mina favoriter – enhörningsbokmärke och fladdermus.
2 Februari var tydligen också månaden då jag började träna någorlunda regelbundet. Jag hakade på träningsprogramet rimlig träning av bla Vanja Wikström och fick nog in alla pass förutom ett i deras 30-dagars utmaning. Mitt i det körde jag även (!) en runstreak trots snö och minusgrader.
3 Något av det roligaste är förstås vår pop up-butik som öppnade i slutet av månaden. Att ha en butik på nåt vis har jag drömt om länge, så det här är superkul! Förvisso mitt i brinnande pandemi men ja.

soap

4 Torsdagsförmiddagarna som spenderats med fint sällskap, kaffe och korsord. <3

5 Jag och min kompis Lisa har gjort en disk/städtvål som jag vill döpa till terapitvål. Den är toppen och doftar magiskt gott av eucalyptus.

Ja men det var väl det? Hoppas du hade en fin månad och att vårsolen lyser på din näsa!


ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.