5 snabba! Ett hållbart liv

Sommarens fem bästa

Nej jag behöver väl inte ens skriva att sommaren inte blev som vi hade tänkt oss? 6-åringen såg fram emot en massa pappahäng och jag hade lite olika planer och drömmar men hepp så blev det ju inte. Men, känn ingen sorg för oss Gävle för vi har haft en finfin sommar! Av det vi har gjort är det här topp fem..

  1. När vi ÄNTLIGEN kom iväg till Stockholm och hade en maxad dag med mina föräldrar, systrar och syskonbarn. Det var så jäkla fint att få hänga på riktigt sen typ i julas (!) och så väldigt väldigt jobbigt att åka hem igen.
  2. Alla dagsutflykter. Det har varit så skönt att lämna stan bara för en dag och hitta på nåt helt annat.
  3. När jag satt i covid-karantän* i en vecka (och vår resa till min kusin blev inställd samma dag……) och det ordnades massa kul aktiviteter i parken där vi bor så barnet kunde ha superkul medan jag satt på väldigt många meters avstånd och stickade i solen. Win-win liksom.
  4. Det är en rätt lång historia (lite finns att läsa här) men vi fick en ny odlingslott i början av sommaren som hade ett jättestort jordgubbsland! Att vara självförsörjande på jordgubbar har varit en dröm i så många år att det kändes helt fantastiskt att få fylla frysen med flera liter!
  5. All vila. Herregud våren var så jädra slitig att det inte är klokt och tre månader utan någon större händelse har varit som balsam för min själ.

Bonus! Allt surdegsbakande, men mer om det en annan dag!
* hade inte covid-19

Hur har din sommar varit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.