Ett hållbart liv Hemma hos oss I mitt skafferi

Påsk!

I år kör vi en väldigt avslappnad påsklunch här hemma och 7-åringen har stått för allt pyssel. Jag är sugen på att baka baguetter men annars får det nog vara med fixandet i år, eller ett fång med gula tulpaner är ett måste och det finns som tur är lokalodlade!
Eftersom jag har ett par gamla men lika aktuella påsktips tänkte jag dela dem igen. Äggen färgar du lätt med sådant du redan har hemma och den picklade auberginen är smaskens med kall potatis på en knäckemacka!

easter-egg-farga-diy

Färga ägg naturligt

pickled-aubergine-slow-food-vegan

Inlagd aubergine

Jag har aldrig varit nån stor påsk-firare och det här blir som för så många andra, andra året som vi inte firar med familj. Jag ser i alla fall väldigt mycket fram emot några dagars ledighet och häng med min unge som snart ska få väldigt efterlängtade pappadagar!

Hur firar du påsk? Firar du alls? Hoppas du får det härligt oavsett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.